Humor

Kafeneja Jone - Epizod Special

Kafeneja Jone - Epizod Special

BEST FUNNY FAILS COMPILATION

BEST FUNNY FAILS COMPILATION

How A Father Does Hair

How A Father Does Hair

Dancing Evian Babies

Dancing Evian Babies

Baby Dance

Baby Dance

Funny Cycle Accident with Small Kid

Funny Cycle Accident with Small Kid

Humor Tirana Tv - Sula

Humor Tirana Tv - Sula

Video Qesharake

Video Qesharake

Video Qesharake 2015

Video Qesharake 2015

Video Qesharake

Video Qesharake

Video Qesharake 2014

Video Qesharake 2014

Foshnja lee

Foshnja lee

Baby Gangam Style

Baby Gangam Style

Shaka e frikshme

Shaka e frikshme

Bra reklamuar

Bra reklamuar

Crazy rusisht

Crazy rusisht

Cfare eshte ora - humor

Cfare eshte ora - humor

Shaka Bomp Humor

Shaka Bomp Humor

shoferi grua humor

shoferi grua humor

Tingllon si gjerman n krahasim me gjuht e tjera

Tingllon si gjerman n krahasim me gjuht e tjera

Tom dhe Jerry

Tom dhe Jerry

 video gazmore

video gazmore

Humor video 7 min

Humor video 7 min

Humor video Mix

Humor video Mix

Gezuar me Ujqit

Gezuar me Ujqit

Humor G5-2012 - Dy fjal

Humor G5-2012 - Dy fjal

KUJDES - Ku i mban syte

KUJDES - Ku i mban syte

 TIGRAT - Borrqi i vjetr

TIGRAT - Borrqi i vjetr

Kolazh Me Videot Me qesharake

Kolazh Me Videot Me qesharake

Sa e dush babin?

Sa e dush babin?

Vjerrsha me qesharake ne bote

Vjerrsha me qesharake ne bote

 Shoferi qejfli i muziks

Shoferi qejfli i muziks

 Video Qesharake Me Beba

Video Qesharake Me Beba

 qesharake zajabanci

qesharake zajabanci

Jose Mourinho- TOP 5 momentet me qesharake

Jose Mourinho- TOP 5 momentet me qesharake

Njerzit me fat Video qesharake

Njerzit me fat Video qesharake

 Incidente qesharake

Incidente qesharake

Foto qesharake

Foto qesharake

funny hajgare qesharake

funny hajgare qesharake

Video qesharake

Video qesharake

Seriozet Qesharake dhe Shkendija

Seriozet Qesharake dhe Shkendija

Video humoret shum qesharake

Video humoret shum qesharake

INTERVISTA ME QESHARAKE n'KOSOVE

INTERVISTA ME QESHARAKE n'KOSOVE

Fantazma Japoneze

Fantazma Japoneze

Duhet te keni kujdes per gjinekologun e gruas

Duhet te keni kujdes per gjinekologun e gruas

Video me e shikuar ne YouTube

Video me e shikuar ne YouTube

Duke marre rreze dikush ja kafshon vitht

Duke marre rreze dikush ja kafshon vitht

Ja se c'behet gjate nje ore mesimore

Ja se c'behet gjate nje ore mesimore

Pages : 123

Humori (lat. humor = lagështi) është aftësia ose cilësia e njeriut për të shkaktuar të qeshurin dhe zbavitjen e njerzve të tjerë nëpërmjet sendeve, ose rrethanave. Humori mund të përkufizohet edhe si gjetja (vërejtja) dhe shprehja e qesharakes në një rrethanë apo send. Humori përfshin një formë zbavitjeje apo komunikimi njerzor i cili shkakton ndjenja kënaqësie, ose i bën njerzit të qeshin ose të ndjehen të lumtur. Ndjenja e humorit është aftësia për ta përjetuar humorin, një cilësi që çdo njeri e zotëron, megjithse shtrirja me të cilën një individ do ta gjejë diçka qesharake mvaret nga një bartës të vetëm dhe ndryshore përkatëse, duke përfshirë, por jo të kufizuar me vendndodhjen, kulturën, pjekurinë, nivelin e arsimimit dhe përmbajtjen.