Portokalli

Profesori i seksit (Suposta, takat e larta)

Profesori i seksit (Suposta, takat e larta)

Profesori seksit

Profesori seksit

Doktori i seksit

Doktori i seksit

Betim Sperdhima

Betim Sperdhima

Menaxheri Nasi Thellenxa

Menaxheri Nasi Thellenxa

8 Prill 2012

8 Prill 2012

Kapo Nini Hekri Gjini

Kapo Nini Hekri Gjini

Gjini Eneda Populli

Gjini Eneda Populli

Gjini dhe Salsano

Gjini dhe Salsano

Nasi Grek

Nasi Grek

Berisha dhe Rama presin shiritin

Berisha dhe Rama presin shiritin

Kujtimet e Saliut

Kujtimet e Saliut

Gjini, Berisha dhe studentet

Gjini, Berisha dhe studentet

Edi Rama dhe Sali Berisha ne Facebook

Edi Rama dhe Sali Berisha ne Facebook

Berisha dhe Edi Rama ne plazh

Berisha dhe Edi Rama ne plazh

Te dua ste dua- Sali Berisha ne vaske

Te dua ste dua- Sali Berisha ne vaske

Polici dhe qarkullimi rrugor

Polici dhe qarkullimi rrugor

Bodigard Polici - Florian

Bodigard Polici - Florian

Kapo Genci ne plazh

Kapo Genci ne plazh

Korcari dhe dy myzeqaret

Korcari dhe dy myzeqaret

Bossi dhe Doktorri

Bossi dhe Doktorri

Toni Montana

Toni Montana

Korcari gangster

Korcari gangster

Gjini mesues per burgaxhinjte

Gjini mesues per burgaxhinjte

Dalja nga burgu, perballja me realitetin

Dalja nga burgu, perballja me realitetin

Kapua, Melamini dhe Hekri

Kapua, Melamini dhe Hekri

Kapo Hekri Melamini

Kapo Hekri Melamini

Drejtori dhe nxeneset 2012

Drejtori dhe nxeneset 2012

Pages : 1