Filma Shqiptare

Shoqja nga Fshati

Shoqja nga Fshati

Borgjliu

Borgjliu

Pallati 176

Pallati 176

Skenderbeu

Skenderbeu

Nentori i Dyte

Nentori i Dyte

Militani

Militani

Asgje nuk harrohet

Asgje nuk harrohet

Dhe vjen nje dite

Dhe vjen nje dite

Tingujt e Luftes

Tingujt e Luftes

Shtigje t lufts

Shtigje t lufts

Operacioni Zjarri

Operacioni Zjarri

Ngadhnjim mbi vdekjen

Ngadhnjim mbi vdekjen

Rruge te Bardha

Rruge te Bardha

Dimri i Fundit

Dimri i Fundit

Vellezer dhe shoke

Vellezer dhe shoke

Tre njerez me guna

Tre njerez me guna

Tre dite nga nje jete

Tre dite nga nje jete

Nje jete me shume

Nje jete me shume

Rruga e plote

Rruga e plote

Guret e shtepise sime

Guret e shtepise sime

Dashuria e Bjeshkve t Nmura

Dashuria e Bjeshkve t Nmura

Burgu i zi pj 1

Burgu i zi pj 1

Te Qafsha Shege se Ngeli Plonci Vare

Te Qafsha Shege se Ngeli Plonci Vare

Hikmetja

Hikmetja

Kush ma martoi vajzen

Kush ma martoi vajzen

Gjoleka djali i Abazit

Gjoleka djali i Abazit

Ishte Kohe per Dashuri

Ishte Kohe per Dashuri

Vjeshta e Trendafilave

Vjeshta e Trendafilave

Taulanti kerkon nje Moter

Taulanti kerkon nje Moter

Mimoza Llastica

Mimoza Llastica

Beni Ecen Vete

Beni Ecen Vete

Nxenesit e klases sime

Nxenesit e klases sime

Njerez ne rryme

Njerez ne rryme

Te shoh ne sy

Te shoh ne sy

Rrethimi i vogel

Rrethimi i vogel

Fillimi i veshtire

Fillimi i veshtire

Kush eshte vrasesi

Kush eshte vrasesi

Nata pa Hene

Nata pa Hene

Ne kufi te dy legjendave

Ne kufi te dy legjendave

Kur ndahesh nga shoket

Kur ndahesh nga shoket

14 Vje Dhender

14 Vje Dhender

I Treti pj 1 dhe 2

I Treti pj 1 dhe 2

Kur Hidheshin Themelet

Kur Hidheshin Themelet

Vitet e Para

Vitet e Para

Deshmoret e Monumenteve

Deshmoret e Monumenteve

Tana

Tana

Rruga pa Kthim

Rruga pa Kthim

Njerez dhe Fate 1-2

Njerez dhe Fate 1-2

Pages : 12