Asgje nuk harrohet

Filma Shqiptare

Shoqja nga Fshati

Shoqja nga Fshati

Borgjliu

Borgjliu

Pallati 176

Pallati 176

Skenderbeu

Skenderbeu

Nentori i Dyte

Nentori i Dyte

Militani

Militani

Asgje nuk harrohet

Asgje nuk harrohet

Dhe vjen nje dite

Dhe vjen nje dite