Humor

Humor Tirana Tv - Sula

Humor Tirana Tv - Sula

shikime : 1451
Video Qesharake

Video Qesharake

shikime : 1122
Video Qesharake 2015

Video Qesharake 2015

shikime : 1185
Video Qesharake

Video Qesharake

shikime : 911
Video Qesharake 2014

Video Qesharake 2014

shikime : 826
Foshnja lee

Foshnja lee

shikime : 5707
Baby Gangam Style

Baby Gangam Style

shikime : 4961
Shaka e frikshme

Shaka e frikshme

shikime : 5764
Bra reklamuar

Bra reklamuar

shikime : 3706
Crazy rusisht

Crazy rusisht

shikime : 4156
Cfare eshte ora - humor

Cfare eshte ora - humor

shikime : 2195
Shaka Bomp Humor

Shaka Bomp Humor

shikime : 2105
shoferi grua humor

shoferi grua humor

shikime : 2515
Tom dhe Jerry

Tom dhe Jerry

shikime : 2397
 video gazmore

video gazmore

shikime : 3408
Humor video 7 min

Humor video 7 min

shikime : 1452842
Humor video Mix

Humor video Mix

shikime : 2168
Gezuar me Ujqit

Gezuar me Ujqit

shikime : 2382
Humor G5-2012 - Dy fjal

Humor G5-2012 - Dy fjal

shikime : 2141
KUJDES - Ku i mban syte

KUJDES - Ku i mban syte

shikime : 3104
 TIGRAT - Borrqi i vjetr

TIGRAT - Borrqi i vjetr

shikime : 2574
Sa e dush babin?

Sa e dush babin?

shikime : 2724

Humori (lat. humor = lagështi) është aftësia ose cilësia e njeriut për të shkaktuar të qeshurin dhe zbavitjen e njerzve të tjerë nëpërmjet sendeve, ose rrethanave. Humori mund të përkufizohet edhe si gjetja (vërejtja) dhe shprehja e qesharakes në një rrethanë apo send. Humori përfshin një formë zbavitjeje apo komunikimi njerzor i cili shkakton ndjenja kënaqësie, ose i bën njerzit të qeshin ose të ndjehen të lumtur. Ndjenja e humorit është aftësia për ta përjetuar humorin, një cilësi që çdo njeri e zotëron, megjithse shtrirja me të cilën një individ do ta gjejë diçka qesharake mvaret nga një bartës të vetëm dhe ndryshore përkatëse, duke përfshirë, por jo të kufizuar me vendndodhjen, kulturën, pjekurinë, nivelin e arsimimit dhe përmbajtjen.