Filma Shqiptare

Shoqja nga Fshati

Shoqja nga Fshati

shikime : 5405
Borgjliu

Borgjliu

shikime : 5250
Pallati 176

Pallati 176

shikime : 5143
Skenderbeu

Skenderbeu

shikime : 6717
Nentori i Dyte

Nentori i Dyte

shikime : 4585
Militani

Militani

shikime : 2810
Asgje nuk harrohet

Asgje nuk harrohet

shikime : 3290
Dhe vjen nje dite

Dhe vjen nje dite

shikime : 3155
Tingujt e Luftes

Tingujt e Luftes

shikime : 3056
Shtigje tė luftės

Shtigje tė luftės

shikime : 2890
Operacioni Zjarri

Operacioni Zjarri

shikime : 2985
Ngadhnjim mbi vdekjen

Ngadhnjim mbi vdekjen

shikime : 2780
Rruge te Bardha

Rruge te Bardha

shikime : 2916
Dimri i Fundit

Dimri i Fundit

shikime : 3376
Vellezer dhe shoke

Vellezer dhe shoke

shikime : 3030
Tre njerez me guna

Tre njerez me guna

shikime : 2709
Tre dite nga nje jete

Tre dite nga nje jete

shikime : 2644
Nje jete me shume

Nje jete me shume

shikime : 2560
Rruga e plote

Rruga e plote

shikime : 2906
Guret e shtepise sime

Guret e shtepise sime

shikime : 2996
Burgu i zi pj 1

Burgu i zi pj 1

shikime : 3293
Hikmetja

Hikmetja

shikime : 3249

Seriale

Kategorite


Artistet

Kivanc Tatlitug - Halili

Kivanc Tatlitug - Halili