UniKKatil - Pengesa - Kanuni i Katilit

Muzika Shqip

Ermal Fejzullahu ft. Gena - Ajo

Ermal Fejzullahu ft. Gena - Ajo

Gena dhe Flori - jo vetem fjale

Gena dhe Flori - jo vetem fjale

Noizy - Noku Vogl

Noizy - Noku Vogl

Zanfina ft Noizy - Po Sikur

Zanfina ft Noizy - Po Sikur

Veli Muqaj ft. Bad Sight ft. Rama - Syte e zi

Veli Muqaj ft. Bad Sight ft. Rama - Syte e zi

Hajrie Derhemi - Potpuri Tiranase

Hajrie Derhemi - Potpuri Tiranase

Gramoz Tomorri - Vallja Pogonishte

Gramoz Tomorri - Vallja Pogonishte

Nikolle Nikprelaj Hej Hej 2013

Nikolle Nikprelaj Hej Hej 2013